Premier League - Liverpool - ManUtd 15/01/2004

Playstation Club Bitola

15/01/2004


Битола 2004 година, скромни почетоци на заеднички следења и дружби во Playstation Club Bitola каде фановите на Liverpool и ManUtd заеднички го следеа натпреварот од Премиер Лигата.