CHAMPIONS LEAGUE - Liverpool - AC MIlan 25/05/2005

Прв масовен собир

25/05/2005


Битола 2005 година, финале на лига на шампиони.

Првиот масовен собир на Macedonian Reds во овој дел од државата спонтано се одржа во Playstation Club Bitola, каде фановите на Liverpool и Milan заеднички го следеа финалето на лигата на шампиони.

На собирот присуствуваја околу 200 фанови во одлична атмосфера со многу тензија и емоција.

За жал овој настан остана без фото материјал бидејќи на полувреме филмот од апаратот беше осветлен во обид да се прегледа селфито на еден од фановите на Милан.