CHAMPIONS LEAGUE:Final Milan - Liverpool

Љупчо Талевски

23/05/2007Финале на Лигата на шампиони помеѓу MIlan и Liverpool во Атина.

За да се најдат влезници беше претешко, но ништо не го спречи Љупчо да присуствува на забавата на плоштадот во Атина.

Во прилог кратка фото сторија.


YNWA!