Hillsbrough memorial 2014

Донација на шалови

23/03/2014

 

По повод 25 години од Hillsbrough, нашиот фан клуб во координација со Liverpool FC зеде учество и донираше шалови во сеќавање на 96. Посебна благодарност до Марјан Николовски од Битола за неговата донација.

YNWA !