3 Регионален собир - Скопје 2014

27/04/2014


Tретиот регионален собир се одржа точно на датумот после 25 години од последната титула на Ливерпул во Премиер лигата.

Настанот беше посебен ден за сите фанови на клубот кои го проследија натпреварот со Челзи во Скопје во пивница Стар Град.

Покрај следењето на можеби решавачкиот натпревар за клубот во борбата за титула , собирот имаше и хуманитарен карактер а целиот настанот беше и одлична забава за сите и беше досега најмасовен од ваков тип со преку 400 фанови од државата но и од Србија и Босна.