Благодарница за Martin Skrtel

Macedonian Reds

20/11/2014

 

Дел од македонските навивачи на Ливерпул успеаа да се сретнат со Мартин Шкртел по завршувањето на вечерашниот тренинг на репрезентацијата на Словачка, а фан клубот му додели благодарница на Мартин за се она што го има направено за Ливерпул. Ист потег направивме и со Крег Белами при гостувањето на репрезентацијата на Велс.

YNWA !