Хумана акција

Донација за поплави во Mакедонија

06/02/2015


Фан клубот организираше хуманитарна акција за поплавените подрачја во Македонија. Голема благодарност до сите кои зедоа учество и несебично помогнаа во акцијата.

MACEDONIAN REDS ГИ ПОВИКУВА СВОИТЕ ЧЛЕНОВИ ДОКОЛКУ САКААТ ДА НАПРАВАТ ДОНАЦИЈА ЗА ПОМОШ НА НАСТРАДАНИТЕ ЛИЦА ЗА ПОПЛАВЕНИТЕ МЕСТА ВО МАКЕДОНИЈА НА КОИ ПРЕД СЕ ИМ Е ПОТРЕБНА ВОДА И СРЕДСТВА ЗА ХИГИЕНА АКТИВНО ДА СЕ ВКЛУЧАТ И ПО МОЖНОСТ ДА ДОНИРААТ НА ПРЕДВИДЕНИТЕ МЕСТА ВО СВОЈАТА ОПШТИНА. ОВА ПРЕД СЕ СЕ ОДНЕСУВА НА РЕГИОНИТЕ ОКОЛУ БИТОЛА, ШТИП, КОЧАНИ, ЧЕШИНОВО, СТРУМИЦА , СТРУГА, ОБЛЕШЕВО ...

БРОЕВИ ЗА ДОНИРАЊЕ СЕ : 075 143 400 ; 070 143 400 ; 077 143 400

На локално ниво помошта може да се донира и во општинските организации на ЦК надвор од Скопје. Црвениот крст на РМ.

Macedoian Reds ќе ве информира ако се постави пункт во некое од зафатените подрачја.

YNWA !