4 Регионален собир - Котор 2015

25/04/2015


Четвртиот регионален собир се одржа на 25/04/2015 година на Црногорското приморје , во Котор.

На настанот се собраа околу 80 фанови а овојпат за првпат покрај фановите од Македонија, Србија, Хрватска, Босна и Црна Гора, на забавата се придружи и фан клубот од Словенија.