Трибут маица за Steven Gerrard

Macedonian Reds

10/06/2015


10 години после триумфот во Истанбул , на 24 Мај 2015 година, Steven Gerrard го одигра својот последен натпревар за Liverpool против Stoke City ( за резултатот не коментираме) .

Во негова чест фан клубот изработи трибут маици.

YNWA !