PREMIER LEAGUE - LIVERPOOL - Aston VIlla

Димитар Начевски

26/09/2015Три наши членови присуствуваја на мечот помеѓу Liverpool и VIlla на KOP!

Во прилог кратка фото сторија.

YNWA !


YNWA!