Friendly game - MAINZ - Liverpool

Игор Неделковски

07/08/2016Нашиот член Игор Неделковски беше присутен на пријателскиот натпревар помеѓу Mainz и Liverpool.

Во прилог кратка фото сторија.


YNWA!