Ново лого на фан клубот

OLSC Macedonia

01/10/2016


Сите фан клубови од оваа година добија ново стандардизирано лого. Старото лого оди во историја и во иднина се користи новото.

Со тоа се смени и името на фан клубот од OLSC Macedonia - Macedonian Reds во OLSC Macedonia

Новото лого може да биде на црвена , бела или црна позадина и за неговото користење има строги правила кои се однесуваат на секаков печатен или дигитален материјал