PREMIER LEAGUE - LIVERPOOL - Sunderland

Бобан Гавровски

26/11/2016Наши членови присуствуваја на мечот помеѓу Liverpool и Sunderland !

Во прилог кратка фото сторија.

YNWA !


YNWA!