PREMIER LEAGUE - LIVERPOOL - MIDDLESBROUGH

Јофче Ивановски

21/05/2017Во рамките на последното коло од Премер лигата во сезоната 2016/2017, двајца наши членови беа присутни на Енфилд.

Овој пат местата за седење не беа на КОП но атмосферата од легендарната трбина се пренесе и на Main Stand.

Следејќи го натпреварот во живо на малите екрани на SKY SPORTS во еден момент се забележува дека цела трибина седи а нашите се станати и скандираат.


YNWA!