CHAMPIONS LEAGUE - Hoffenheim - Liverpool

Игор Неделковски

15/08/2017Нашиот член Игор Неделковски беше присутен на натпревар во Германија во квалификационата фаза на Лигата на шампиони помеѓу Hoffenheim и Liverpool.

Во прилог кратка фото сторија.


YNWA!