7 Регионален собир - Сараево 2017

14/10/2017


Седмиот регионален собир се одржа на 14/10/2017 година во БиХ , во Сараево и повторно во локалот Студио 1.

Заеднички се следеше натпреварот помеѓу Liverpool - ManUtd со што продолжи традицијата на дружење.

Членовите на фан клубовите кои беа на собирот донираа средства за хуманитарни цели наменети за Народната кујна Стар Град .