CHAMPIOS LEAGUE LEAGUE - ROMA - LIVERPOOL

Димитар Начевски

02/05/2018Наши членови годинава присуствуваја на мечот во Рим помеѓу Liverpool и AS Roma!

На патот до финалето друштвото организира и поход на Киев.


YNWA!