CHAMPIONS LEAGUE FINAL: REAL M. - LIVERPOOL

Димитар Начевски

26/05/2018Наши членови годинава присуствуваја на финалетово Киев помеѓу Liverpool и REal M!

Во прилог кратка фото сторија.


YNWA!