8 Регионален собир - Београд 2018

20/10/2018


Осмиот регионален собир се одржа на 20/10/2018 година во Србија , во Dogma Brewery & Tap Roomu во Београд.

На собирот присуствуваа неколку стотини навивачи од целиот Балкан.

Како увертира на Liverpool - Huddrsfield , се одржа турнир во мал фудбал а како и сите предходни собири и овој имаше хуманитарен карактер а средствата се донираа во организацијата „Podrži život“.