PREMIER LEAGUE - LIVERPOOL - TOTTENHAM

Спасе Стојановски

31/03/2019Осум наши членови годинава присуствуваја на мечот помеѓу Liverpool и Spurs, и повторно на KOP!

На ова патување беше присутна и Ирис Бојаџиева , најмладиот наш член со окoлу 2 години.


YNWA!