PREMIER LEAGUE - LIVERPOOL - Wolves

Јоцо Арсов

12/05/2019Последното коло од Премиер лигата донесе мала надеж дека ќе се освои титулата ако Man City пропушти бодови во Brighton.

За овој натпревар постоеше огромен интерес од нашите членови да обезбедиме влезници уште во Ноември 2018 година но бевме одбиени бидејќи натпреварот беше распродаден

Упорноста му се исплати на Јоцо Арсов кој присуствуваше на овој натпревар а влезница обезбеди преку официјалната страна на Liverpool FС.

За сите фанови со официјално членство покрај опцијата фан клуб, постои можноста за купување на влезници и на овој начин .


YNWA!