2019/20 Liverpool FC player awards

Гласање за најдобар играч м/ж и гол на годината

Датум: 22/05/2019


Liverpool Fc Ве поканува да гласате за најдобар играч на првиот тим , најдобар играч во женската екипа и гол на годината.

На линкот во прилог се листите за гласање.

https://xd.wayin.com/display/container/dc/359c014f-00d9-4986-9c1f-deff24db73c1/details?channel=website&medium=content&source=supporters_clubs

Гласањето се затвора во Петок 24 Мај 2019 година

Воедно ова е и наградна игра на која најсреќниот фан од клубот ќе добие и дрес потпишан од првиот тим.

YNWA