PREMIER LEAGUE - LIVERPOOL - MAN CITY, 10/11/2019

Велибор Крстевски

10/11/2019"Навивачите се нашиот извор на енергија, тие ни даваат дополнителна сила" - Клоп

За дел од таа енергија придонес на веројатно најбитниот меч во сезоната имаа и македонски навивачи !


YNWA!