Прослава на Стара Нова Година во Битола

TOTTENHAM - LIVERPOOL

11/01/2020


Во Битола за Стара Нова година се ипоштова една стара традиција која ќе премине во традиционална средба

Среќниот добитник кај кој се падна парето ( Гоце Шеќеро ) ќе добие дрес од Liverpool потпишан од сите присутни.

За многу години празниците, YNWA!