Premier League: LIVERPOOL - ManUtd

НАЈАВА: Организирани настани во Скопје, Битола, Струмица ...

19/01/2020


СКОПЈЕ

Недела, 19 Јануари 2020 година

BackYard Lounge Bar & Kids Area

17:30 часот

facebook event: https://www.facebook.com/events/176327820361356/


БИТОЛА

Недела, 19 Јануари 2020 година

Pub Bourbon Street

17:00 часот

Заедничко гледање на натпреварот со пријателите од другата страна !

facebook event: https://www.facebook.com/events/203436190689501/


СТРУМИЦА

Недела, 19 Јануари 2020 година

Select Club Strumica

17:30 часот

facebook event: https://www.facebook.com/events/546957329238865/

YNWA !