Champions League: Atletico Madrid - LIVERPOOL

Собир на фанови во Струмица

18/02/2020


На 18 Февруари 2020 година во Струмица беше организиран собир на фановите на Liverpool во организација на фановите од Струмица.

Настанот кој беше од хуманитарен карактер се одржа во Select Club Strumica за натпреварот од Лигата на Шампиони помеѓу Atletico Madrid и Liverpool.

На собирот присуствуваја околу 200 фанови од скоро сите градови од државата како и гости од Бугарија.

facebook event: https://www.facebook.com/events/546957329238865/

facebook организатор: Fanovi na Liverpool vo Strumica

Во прилог видео и неколку фотографии од настанот.