LFC Official Membership 2020/2021

08/08/2020


Официјалното членство во LFC за новата сезона е веќе во продажба од 5 Август.

Сите оние кои купиле членство или го обновиле, за потребите на фан клубот потребно е да го испратат бројот на членството на нашата контакт адреса contact@olscmacedonia.com

При купувањето како ваш фан клуб / branch одберете Macedonia.

Повеќе детали околу членството за тоа како може да се купи и која е цената има на следниот линк:

https://www.liverpoolfc.com/membership