CL - LIVERPOOL - PORTO

Горан Микаровски

24/11/2021На натпреварот од Лигата на шампиони помеѓу Liverpool и Porto на Anfield беа присутни фанови од Битола. Во прилог кратка фото репортажа.


YNWA!