2021/22 Liverpool FC Tickets

2021/22 Premier League

21/12/2021


Liverpool Fc за тековната сезона започна со продавање на влезници за вториот дел од сезоната за домашните натпревари наменети за официјалните фан клубови.

Ние како официјален фан клуб имаме можност да аплицираме исклучиво за влезници на Anfield. Повеќе инфо на следниот линк околу тоа кој и како може да аплицира. ВЛЕЗНИЦИ.

Повторно да напоменеме дека право на аплицирање преку фан клубот имаат оние фанови кои се дел од нашиот, македонскиот фан клуб, живеат или имаат македонска адреса на нивното членство кое мора да е LIGHT или FULL како и TEEN или MIGHTY за помладите , и се сигурни дека ќе можат да влезат во UK со виза или европски пасош.

Аплицирањето за вториот дел од сезоната трае од 21/12 до 30/12 2021 година до 20:00 часот. Во прилог се натпреварите на клубот за пролетниот дел од сезоната. Датумите не се фиксни, односно можни се промени во текот на сезоната.

Јануари 15 - Liverpool - Brentford – Saturday 15th January 15:00 GMT

Февруари 10 - Liverpool - Leicester City – Thursday 10th February 19:45 GMT

Февруари 19 - Liverpool - Norwich City – Saturday 19th February 15:00 GMT

Март 5 - Liverpool - West Ham Utd – Saturday 5th March 15:00 GMT

Март 19 - Liverpool - Manchester Utd - Saturday 19th March 15:00 GMT

Април 2 - Liverpool - Watford - Saturday 2nd April 15:00 BST

Април 16 - Liverpool - Everton - Saturday 16th April 15:00 BST

Мај 22 - Liverpool - Wolves - Saturday 22nd May 15:00 BST

 

Натпреварот со Tottenham не е во листата и ќе биди најавен накнадно бидејќи заедно со него ќе се продаваат и влезници за Black Tie Dinner.

Од клубот нема гаранција дека добивањето на влезници е 100% во однос на бројот или во однос на натпреварот кој сме го одбрале а резултати ќе има во Јануари 2022 година.

Во распоредот, потенцираните натпревари се со поголема можност за добивање на влезница поради рејтингот на натпреварот.

Во фан клубот предност имаат сите оние кои извадиле членство во Мај 2021 и за тоа не известиле на нашите контакт адреси. И покрај тоа аплицирањето важи за сите заинтересирани кои се членови на OLSC Macedonia.

За аплицирање доволно е да не контактирате на телефон 071520052 Горан , contact@macedonianreds.com или на facebook: https://www.facebook.com/Goran.Goran.Goran . Може да контактирате и на фејсбук групата на OLSC Macedonia https://www.facebook.com/OLSCMacedonia.

од оваа сезона има нов начин на влегување на стадионот а за тоа може да прочитате на следниот линк: #Anfield-NFSPass

YNWA