PREMIER LEAGUE: Leeds - Liverpool

Дружба во Битола

12/09/2021


По подолго време во Битола се организира заедничко гледање на натпревар од Премиер лигата.

Натпреварот помеѓу Leeds и Liverpool го следеја околу триесетина фанови од Прилеп, Битола, Струмица, Велес и Скопје.

Настанот беше организиран според сите протоколи и препораки во однос на Ковид пандемијата.

До наредна дружба, YNWA!