CHAMPIONS LEAGUE: Inter - Liverpool

Дружба во Велес

16/02/2022


Дружба во Велес и заедничко гледање на натпреварот од лигата на шампиони помеѓу Inter и Liverpool.

Натпреварот го следеа фанови од Струмица и Велес.

Во прилог фото репортажа.

До наредна дружба, YNWA!