PREMIER LEAGUE: Man City - Liverpool

Дружба во Битола

10/04/2022


Заедничко гледање на натпреварот помеѓу Man City и Liverpool.

Настанот беше организиран во Dirty Old Town во Битола.

Натпреварот го следеа фанови од Кавадарци, Битола, Прилеп, Охрид и Велес.

Во прилог фото репортажа.

До наредна дружба, YNWA!