DIRTY OLD TOWN

Клуб на навивачи во Битола

03/04/2022


Почитувани другари,пријатели, сограѓани, симпатизери на Liverpool Football Club. Чест и задоволство ни е да го најавивме отворањето на нашиот Фан клуб-канцеларија Dirty Old Town кој ќе функционира во склоп на Здружението Официјален Клуб на Навивачи на Ливерпул Македонија-Битола, OLSC Macedonia.

Во прилог фото репортажа од реновирањето на просториите.

YNWA!