CHAMPIONS LEAGUE: Benfica - Liverpool

Дружба во Битола

05/04/2022


Свечено отворање на Dirty Old Town во Битола.

Од организаторот уште еднаш едно огромна благодарност на сите фанови, симпатизери и добронамерници кои активно учествуваа во креирањето на клубот, како и на сите кои ни ја дадоа поддршката, без сите вас ова нема да се случи..

Во прилог фото репортажа.

До наредна дружба, YNWA!