Меморијален турнир

Фанови на Liverpool и Juventus

28/05/2022


28 Мај 2022 год. во Битола се одигра меморијален натпревар помеѓу фановите на Liverpool и Juventus по повод годишнината од трагедијата на Heysel.

Во одлична атмосфера и дружење натпреварот заврши на пенали а во регуларниот тек резултатот беше 3:3.

Голема благодарност до пријателите и фанови на Juventus!

До наредна дружба...

YNWA!

Во прилог видео и фото галерија од настанот.