Liverpool victory parade

by Љупчо Талевски

29/05/2022


29 Мај 2022 год. во Liverpool се одржа прослава за освоените трофеи во Лига и ФА Купот.

На настанот и победничката парада присуствуваше нашиот член Љупчо Талевски со својата фамилија и ни испрати кратка фото репортажа.

YNWA!

Во прилог видео и фото галерија од настанот.