The Official Liverpool FC App

My LFC Beta

01/06/2022


За сите фанови на Liverpool FC , клубот ја претставува својата апликација која од новата сезона 2022/2023 ќе има и голем број на новитети.

На следниот линк аможе да се превземи апликацијата на Liverpool FC. LINK.

Апликацијата е наменета за сите регистрирани членови на официјалната страна на клубот www.liverpoolfc.com

За сите оние кои немаат регистрирано профил на официјалната страна тоа можат да го направат во секое време и со истиот логин да ја користат и оваа апликација.

Регистрирањето на официјалната страна е различно од она за членство каде користиме броиј на членска картица и password за влез, оваа регистрација се прави со емаил.

За нова регистрација се користи следниот линк: LINK.

За логирање на постоечки профил се користи следниот линк LINK.

За оние кои ги заборавиле логин податоците се користи следниот линк LINK.

Истото може да се направи и преку апликацијата откако ќе ја инсталираме на мобилен телефон или таблет, со избор од менито MY LFC BETA.

Самата апликација нуди безброј можности за преглед на новости, наградни игри, форум, видеа , слики, можност за собирање на поени со гледање на видеа, вадење на членство итн.

YNWA