LFC Celebrates its 130th Anniversary

03/06/2022


Почитувани фанови на Liverpool FC,

На 3 Јуни 2022 година Liverpool FC слави 130 години постоење.

Во Битола, во клубот на навивачи Dirty Old Town , нашиот фан клуб приреди мала роденденска забава по тој повод а беше снимена и видео порака за клубот .