LFC Official Membership 2022/2023

02/06/2022


Почитувани фанови на Liverpool FC,

Од 31 Мај Liverpool FC започна со обновување на членствата. Истото важи и за оние кои сакаат да извадат по првпат ново членство.

OLSC Macedonia е дел од мрежата на официјални фан клубови и ви стои на располагање за било каква помош или информација која Ви е потребна. Официјалното членство е доброволно и е наменето за сите фанови на Liverpool FC а чланарина во OLSC Macedonia засега нема.

За оние кои планираат да аплицираат за влезници за Anfield сега е моментот кога треба да извадат членство , LIGHT или FULL, за сите останати има други видови на членство.

Се што треба да направите доколку извадите официјално членство или обновите постоечко, е да се регистрирате и во нашата база најкасно до 30 Јуни 2022 преку нашата контакт емаил адреса : membership@olscmacedonia.com , contact@olscmacedonia.com или преку порака на нашата facebook страна на следниот линк:

LINK FACEBOOK OLSC MACEDONIA

Пораката треба да содржи, Име, Презиме, Град, емаил, број на членство и вид на членство

При купувањето како ваш фан клуб / branch мора да одберете Macedonia.

Повеќе детали околу членството за тоа како може да се купи и која е цената има на следните линкови:

ЧЛЕНСТВО

https://www.liverpoolfc.com/membership