130 години Liverpool FC

03/07/2022


Неодамна Liverpool FC прослави 130 години од своето постоење.

По повод тој настан фан клубовите испратија и свои видеа со честитки меѓу кои и нашиот .

Во прилог видеото.

LFC на Twitter: LINK.

YNWA!