Community Shield: Liverpool vs Man City

30/07/2022


Почитувани фанови на Liverpool FC,

На 30 Јули 2022 година Liverpool FC со победата над Man City од 3:1 го освои Community Shield.

Со овој натпревар официјално е отворена и новата сезона во клубот на навивачи Dirty Old Town во Битола. Повелете да се дружиме !