ePremier League

20/10/2022


Premier League и Electronic Arts ја најавија новата , петта сезона на ePremierLeague.

Оваа година наградата е 100000 фунти а ќе се игра EA SPORTS FIFA 23 Global Series на PlayStation 5 и Xbox Series X|S во екипи од по двајца.

Турнирот е отворен само за жители на UK постари од 16 години, квалификациите ќе бидат онлајн а финалниот турнир ќе се одржи во Лондон во Queen Elizabeth Olympic Park на 23-24 Март 2023,

Liverpool FC бара свој претставник кој ги исполнува наведените услови а регистрација се прави на следниот линк:

ePremierLeague REGISTER HERE.

За навивачите на Liverpool FC од било која земја, клубот организира и свои турнири на кои можи да се освојат голем број на награди. Регистрација можи да се направи на следниот линк:

LFC Video Gaming Community / rivalgames REGISTER HERE.

YNWA!