AJAX - LIVERPOOL

Томе Влашевски

26/10/2022


На натпреварот од Лигата на шампиони помеѓу Ajax и Liverpool во Амстердам беа присутни фанови од Битола. Во прилог кратка фото репортажа.


YNWA!