OLSC Ticketing Requests - Second Half of 22/23 Season

29/10/2022


Почитувани навивачи на Liverpool FC и членови на фан клубот,

OLSC Macedonia ја објавува листата на натпревари за кои ќе може да се аплицира за вториот дел од сезоната.

Аплицирањето за влезници трае од 29 Октомври до 1 Ноември 2022 година до 20:00 часот. Во прилог се натпреварите на клубот за вториот дел од сезоната. Датумите не се фиксни, односно можни се промени во текот на сезоната. Право на аплицирање има секој наш член , жител на Македонија кој извадил Light или Full официјално членство.

YNWA!30/12/2022 - Liverpool - Leicester City

21/01/2023 - Liverpool - Chelsea

11/02/2023 - Liverpool - Everton

04/03/2023 - Liverpool - Manchester United

18/03/2023 - Liverpool - Fulham

08/04/2023 - Liverpool - Arsenal

22/04/2023 - Liverpool - Nottingham Forest

29/04/2023 - Liverpool - Tottenham Hotspur

20/05/2023 - Liverpool - Aston Villa

 

На листата е изземен натпреварот со Brentford. Од клубот нема гаранција дека добивањето на влезници е 100% во однос на бројот или во однос на натпреварот кој сме го одбрале а резултати ќе има на 7 Ноември 2022 година.

За аплицирање доволно е да не контактирате на телефон 071520052 Горан , contact@olscmacedonia.com или на facebook: https://www.facebook.com/Goran.Goran.Goran . Може да контактирате и на фејсбук групата OLSC Macedonia.

YNWA