LFC Partner Expedia, Expedia® Live

17/11/2022


Партнерот на Liverpool FC , Expedia ја промовираше својата веб страна за сите оние кои патуваат и планираат да следат натпревар на Liverpool FC.

За сите официјални членови на Liverpool FC кои ќе резервираат хотел или лет преку оваа страна попустите се движат до 25%.

Expedia® Live REGISTER HERE.

YNWA!