Василица 2023

Прослава на Стара Нова Година

14/01/2023


На 14/01/2023 година во Битола, во клубот на навивачи Dirty Old Town традиционално се одржа прослава за Василица.

Оваа година, четврта по ред, беше со зголемен број на учесници и гости од Велес, а среќниот кај кој се падна парето е Јован Станимировиќ.

Му посакуваме среќна и бериќетна година !

До наредна дружба, YNWA!