Liverpool - Toulouse

by Nikola & Petar Zafirovski

26/10/2023


 

Неколку денови после натпреварот со Everton, на Anfield повторно наша екипа.

Никола и Петар Зафировски од Охрид беа присутни на мечот против Toulouse а ќе останат во Liverpool и за натпреварот против Nottingham Forrest.

Во прилог кратка фото репортажа.


Заедно на пат кон Anfield. Ми викет "Liverpool Tooloooose" , јас им викам фикс 1 ! :) :)YNWA !