Liverpool - Nottingham Forest

by Nikola & Petar Zafirovski

28/10/2023


 

После Toulouse, Охриѓаните Никола и Петар беа и на натпреварот со Nottingham Forest FC на KOP на Anfield.

Како и за Everton и за овај натпревар до последен момент не се знаеше дали ќе ги добиеме влезниците, но не само што ги добивме туку ги добивме и најдобрите седишта на KOP.

Да доловиме дел од атмосферата и престојот на Ohrid Fans во Liverpool во прилог репортажа.YNWA !