Навивачки караван / Битола

ManCity - Liverpool

25/11/2023


 

Навивачкиот караван оваа сезона продолжи во Битола за натпреварот помеѓу ManCity и Liverpool.

Во клубот на навивачи "Dirty Old Town" во Битола имаше педесетина гости од Битола, Охрид , Велес и Србија.

Благодарност од домаќинот за сите присутни и убавата атмосфера !

Навивачкиот караван ќе продолжи на пролет.

Во прилог фото и видео репортажа.

YNWA !