Традиционална дружба во Битола

Liverpool - ManUtd

17/12/2023


 

Повеќе од 20 години дружба со "пријателите" !

Уште едно дерби кое го следевме заедно со навивачите на ManUtd во Битола во прекрасна атмосфера во клубот на навивачи "Dirty Old Town" - Битола.

Резултатот во втор план , дружењето нема крај.

YNWA !